Hoveniersbedrijf; tuinontwerp
Natuurlijk nieuws
Hoveniersbedrijf Afferden
Natuurlijk nieuws
hoveniersbedrijf Gelderland
Natuurlijk nieuws
hoveniersbedrijf Gelderland
Natuurlijk nieuws
Hoveniersbedrijf; tuinontwerp
Natuurlijk nieuws
Hoveniersbedrijf Afferden
Natuurlijk nieuws

Actualiteit uit eigen tuin

Groen is de kleur van goed, duurzaam en vernieuwing. Daarom houdt Van Laar's Hoveniersbedrijf u graag op de hoogte van het laatste nieuws. Lees alles over vacatures, innovatie en inspiratie.

boomverzorging
Hoveniersbedrijf Afferden;  hoveniersbedrijf Gelderland; Hoveniersbedrijf Afferden;  hoveniersbedrijf Gelderland; Hoveniersbedrijf Afferden;  hoveniersbedrijf Gelderland;

Vacature

Wij zijn op zoek naar een vakbekwame hovenier. Solliciteer naar een leuke functie binnen ons bloeiende bedrijf.

Btw tot 1 juli

Let op! De overheid heeft besloten om het btw-percentage over de arbeid te verhogen naar 21%. Dat is maar liefst een prijsverhoging van 15%.

Tot 1 juli kunt u nog gebruikmaken van het goedkope tarief. Wees er nog snel bij om van dit voordeel te profiteren.

Showtuin geopend!

Nieuw bij van Laar’s Hoveniers is dat wij een compleet vernieuwde showtuin hebben aangelegd. Maar liefst 10 soorten kunstgras kunt u verwerkt bekijken. Alles over vlonders en houten terrassen liggen als voorbeeld voor u om te beoordelen. Uitgebreide showborden met verhardingsmateriaal zijn aanwezig. U kunt tijdens kantoor tijden onbeperkt onze showtuin bezoeken.

Hovenier in beeld

Benieuwd naar Van Laar's Hoveniersbedrijf uit Afferden?

tuinontwerp; Van Laar Hoveniers uit Afferden

NIEUW: Probst Easy Clean

Ach, u kent het probleem vast: straat- en tegelwerk dat na korte tijd vervuild is met aanslag en mos. Van Laar's Hoveniersbedrijf heeft hiervoor de Probst Easy Clean in het assortiment opgenomen. De straat- en tegelreinigingsmachine is overal inzetbaar. Uw straatwerk en tegels zien er weer uit als nieuw en uw voegen laten weer water door. Alles voor een tuin die straalt.
 

tuinontwerp; Van Laar Hoveniers uit Gelderland

ACTIE: Zorgeloos op vakantie

Gaat u op vakantie? Maar…hoe moet dat dan met uw tuin? Geen paniek. Van Laar's Hoveniersbedrijf zorgt met liefde voor uw tuin. Tijdens uw vakantie houden wij de tuin keurig bij. Voor een vast tarief van € 188,- (incl. btw) heeft u 4 uur lang een vakbekwame hovenier aan het werk, inclusief machinekosten voor onderhoud (exclusief eventuele stortkosten groenafval). Dat is pas lekker thuis komen.